Innehållsförteckning
 • De värsta VPN-bedrägerierna du bör undvika
 • Bedrägeri 1: Dina uppgifter loggas inte
 • L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq
 • Bedrägeri 2: Kostnadsfria VPN-tjänster
 • Bedrägeri 3: Livstidsabonnemang
 • Bedrägeri 4: Fejkade VPN-tjänster
 • Bedrägeri 5: VPN-tjänster som behöver privata uppgifter
 • Bedrägeri 6: Rimliga och rättvisa priser
 • Bedrägeri 7: VPN-tjänster som hyllar sig själva
 • Bedrägeri 8: VPN-recensioner på app-butiker
 • Värdesätt dina personuppgifter

Håll utkik efter dessa VPN-bedrägerier när du försöker skydda din dator.

VPN-tjänster har ökat i popularitet, mycket tack vare alla de funktioner de erbjuder när det kommer till sekretess och säkerhet. En VPN är inte bara perfekt för utökad säkerhet, det är även ett användbart verktyg för att ta sig förbi geografiska blockeringar, oavsett var man befinner sig. Men se upp! Det finns bedragare där ute som erbjuder påhittade VPN-tjänster för att få tag på dina personuppgifter och dina pengar.

Hur kan man se skillnaden mellan ett legitimt VPN-företag och en bedragare?

Om du är tekniskt lagd eller har använt VPN-tjänster i flera år kan det vara lättare för dig att märka skillnaden mellan en riktig leverantör och en bedragare. För nybörjare har det dock blivit allt svårare att se vilka tjänster som är riktiga och vilka som är fejk.

Även om företaget verkar ha utmärkt prestanda och specifikationer kan de fortfarande logga din aktivitet, sälja dina uppgifterL3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq till marknadsföringsbyråer eller infektera din enhet med virus och skadlig kod.

Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig! Vi har listat de 8 värsta VPN-bedrägerierna som du bör undvika år 2019, så du vet vad du bör hålla utkik efter.

De värsta VPN-bedrägerierna du bör undvika

Vi kommer nu ta en titt på de 8 värsta VPN-bedrägerierna som du bör undvika år 2019.

Bedrägeri 1: Dina uppgifter loggas inte

Om ett påstående verkar för bra för att vara sant är det också oftast det. Om en VPN hävdar att de inte samlar eller sparar några uppgifter bör du hålla ögonen öppna. Självklart är anonymitet en grundpelare hos VPN-tjänster, men falska löften om säkerhet kan leda till mörka platser. Fokusera på VPN-tjänstens användbarhet, pålitlighet, transparens och prestanda.

De flesta legitima VPN-tjänster hävdar också att inte sparar några personuppgifter, så det kan vara svårt att skilja på bedragarna från de riktiga leverantörerna. Tyvärr finns det heller inget sätt att verifiera ett sådant påstående, vilket innebär att VPN-leverantören har all makt på sin sida i det här fallet. Om du läser igenom det avtal du måste godkänna kommer du dock kunna se vissa saker som kan sticka ut, eller påståenden som säger emot varandra.

Om VPN-leverantören säger rakt ut att de inte sparar loggar är det inte nödvändigtvis ett dåligt tecken. Titta istället på hur de använder datan och hur deras policy ser ut. Använder de data för att förbättra sina tjänster eller säljer de personuppgifter till tredjeparter? Om det senare gäller för den leverantör du spanar in bör du genast vända på klacken!

Bedrägeri 2: Kostnadsfria VPN-tjänster

Detta är ett av de vanligaste bedrägerierna som du bör ha på din radar. Det är som talesättet: ”Du får det du betalar för”. Detta gäller även för kostnadsfria VPN-tjänster. När du använder en bra VPN kan du vara säker på att VPN-tjänsten skyddar dina personuppgifter. Kostnadsfria VPN-tjänster gör motsatsen.

Kostnadsfria VPN-tjänster injicerar ofta skadlig kod i dina enheter, de krypterar inte din data och de skickar dina uppgifter till annonsörer. När du använder en VPN är det huvudsakliga syftet att skydda och säkra dina uppgifter. Din sekretess och din säkerhet kan äventyras när du använder en kostnadsfri VPN, och sådana tjänster bör undvikas till varje pris.

Bedrägeri 3: Livstidsabonnemang

L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq

När du kollar på återförsäljares hemsidor kan du stöta på det som kallas livstidsabonnemang. Priset är så lågt att det antagligen drar till sig din blick, men du bör vara medveten om att det inte är billigt att bedriva en säker VPN-tjänst, och därför är det antagligen inte en långsiktigt gångbar strategi att erbjuda sådana abonnemang.

Många VPN-bedragare säljer livstidsabonnemang, och då får du lära dig en dyr läxa om att VPN-leverantörer inte hedrar sådana abonnemang. Glöm inte att det trots allt handlar om att skydda din data. Hur mycket vill du spendera på det? Svaret är antagligen mer än vad dessa bedragare säljer sina abonnemang för.

Bedrägeri 4: Fejkade VPN-tjänster

Detta är en STOR bov i dramat.L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq Endast kostnadsfria VPN-tjänster är värre. Att förstå vilka tjänster som är verkliga och vilka som är fejk är faktiskt inte så enkelt, men det är givetvis av högsta vikt att du klarar av att avgöra vilka du kan lita på och vilka du bör vända ryggen mot. Vissa fejkade VPN-tjänster tar reda på dina personliga uppgifter, som dina bankuppgifter eller Wi-Fi-data. De säljer sedan dessa uppgifter till tredjeparter som använder uppgifterna på olika sätt. Låter inte så bra, eller hur?

När du letar efter en VPN-tjänst bör du leta efter de som är ärliga och transparenta med hur de fungerar, vad för protokoll de erbjuder, vad de har för typ av kryptering och vilka tjänster de erbjuder. Kolla igenom deras villkor och sök efter motsägelser eller bristande tydlighet.

Bedrägeri 5: VPN-tjänster som behöver privata uppgifter

Syftet med en VPN-tjänst är att den ska hålla dina uppgifter säkra, och det innebär även att VPN-leverantören själv inte ska kunna ta reda på dina uppgifter. Om en VPN kräver att du anger ditt telefonnummer, adress eller personnummer bör du undvika den, framförallt om du bryr dig om anonymitet och sekretess. Undvik att använda VPN-tjänster som endast låter dig betala med kort.

Legitima VPN-leverantörer bör ha ett flertal betalningsalternativ, som PayPal eller Bitcoin.

Bedrägeri 6: Rimliga och rättvisa priser

Precis som kostnadsfria VPN-tjänster bör du även undvika överdrivet dyra tjänster, framförallt om du får samma sak som du hade fått via andra tjänster. När du kollar in olika tjänsters priser bör du kolla hur mycket det kostar, hur ofta du betalar och vad för slags betalningsmetoder de erbjuder.

En annan sak du bör kolla in är VPN-tjänstens hemsida och deras rykte. Kolla in hemsidan och se om du hittar några uppenbara fel och misstag, och titta sedan på forum och recensioner av deras plattform. Innan du väljer VPN-tjänst måste du först se till så att de faktiskt erbjuder en verklig tjänst. De flesta legitima VPN-tjänsterna fakturerar en gång per månad, år eller vartannat år. Det är väldigt ovanligt att man kan betala per vecka. Ha detta i åtanke innan du väljer tjänst!Trail Grön Terrex Skor Shock 571lpfa Adidas Dam Agravic XPkwOZiuT

Bedrägeri 7: VPN-tjänster som hyllar sig själva

De senaste åren har många VPN-bedragare skapat hemsidor där de hävdar att de recenserar VPN-tjänster. För att få sig själva att verka legitima hyllar de givetvis sina egna tjänster. Att använda en VPN kräver att du litar på leverantören, så lita inte blint på recensioner utan gör din egen research från flera olika källor.

En sak du bör kolla in på VPN-leverantörens hemsida är deras ”About”-flik. Kolla om de har med recensioner från riktiga användare, om de listar recensentens namn, datum och land.

Granska tonen i recensionen. Är det verkligen en recension eller liknar det mer reklam för tjänsten? Recensioner innehåller oftast både fördelar och nackdelar, så håll utkik efter de som skryter.

Bedrägeri 8: VPN-recensioner på app-butiker

Om du letar efter en VPN på app-butiker bör du inte lita på recensionerna. Användare laddar ofta ned appen och betygsätter den utan att använda tjänsten fullt ut om alls. Faktum är tyvärr att du kan använda en VPN i flera dagar, veckor eller till och med månader innan du får en negativ upplevelse.

Ibland handlar det om att användarens IP-adress läcks ut, att deras uppgifter säljs till tredjeparter, att skadlig kod injiceras på deras enheter, att deras data loggas och sparas samt att leverantören ljuger om vad för slags kryptering de erbjuder.

När du väljer vilken VPN du ska använda bör du göra så mycket research som du bara kan och läsa recensioner på hemsidor som inte har något samarbete med någon VPN-leverantör.

Värdesätt dina personuppgifter

Vi ser allt mer hacking och säkerhetsproblem nuförtiden. Användare är mer försiktiga på grund av alla VPN-bedrägerier.

L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq

Här är ett par VPN-tjänster som har ett bra rykte och som är etablerade i branschen.

 

Se till så att du kommer ihåg dessa 8 VPN-bedrägerier som du bör undvika år 2019 när du begrundar dina alternativ. Skillnaden mellan att välja en legitim VPN och att välja en bedragare är enorm när det kommer till din säkerhet och sekretess.Tie Es3398 Skór ÍslandiHerr Á Skor Oxford Faro Ecco Mink clKJ1uTF3

Thalia Oosthuizen | februari 21, 2019
After studying computer science at University for three years, Thalia developed a passion for online privacy and security. This passion has lead to her becoming a cyber security writer, sharing her knowledge with others so they have access to the information needed to protect their privacy online.
1.7K 656
L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq

De 8 värsta VPN-bedrägerierna du bör undvika år 2019

Håll utkik efter dessa VPN-bedrägerier när du försöker skydda din dator. VPN-tjänster har ökat i popularitet, mycket tack vare alla de funktioner de erb...

Related Posts From WizCase

Explosiv Marknadsföring Svart Nyheter Melin Skor Män Tiger Of Sweden vm8nwOy0N

Topp 5 Kodi-tillägg för tv (med installationsguider) Uppdaterad 2019

Sedan Kodi dök upp har många tillägg kommit och gått, men det har blivit allt svårare att hitta en som fungerar, då apputvecklare konsekvent tar bort dem. ...

Läs mer
Benjamin Walsh
Mar 12, 2019
Läs mer

Riskerna och fördelarna med att ha en hemmagjord VPN

Förbättra din trygghet, säkerhet och sekretess genom att använda en VPN. Att skydda din data och dina personuppgifter har aldrig varit mer viktigt än va...Flemington HoursBilliga Tank Reebok Long Nj Dance Outlet hrdsQt

Läs mer
Gray Williams
Feb 21, 2019
Läs mer

De 5 bästa (100% GRATIS) VPN-tjänsterna på Mac år 2019

Tvärtemot vad många tror är inte Apple-enheter immuna mot virus eller hackerattacker. Mac-användare är ofta inte medvetna om farorna som kan befinna sig i ...

Läs mer
Gray Williams
Feb 21, 2019
Läs mer
Dam Skor Skor Cognacsfärgade Cognacsfärgade Dam Cognacsfärgade QdCthrsxB

Topp 5 Kodi-tillägg för tv (med installationsguider) Uppdaterad 2019

Sedan Kodi dök upp har många tillägg kommit och gått, men det har blivit allt svårare att hitta en som fungerar, då apputvecklare konsekvent tar bort dem. ...

Nordiska Picture KompanietStockholm Nordiska Nordiska Kompanietnk Of Of KompanietStockholm Picture KompanietStockholm Kompanietnk HeEY9IWD2
Läs mer
Benjamin Walsh
Mar 12, 2019
Läs mer

Riskerna och fördelarna med att ha en hemmagjord VPN

Förbättra din trygghet, säkerhet och sekretess genom att använda en VPN. Att skydda din data och dina personuppgifter har aldrig varit mer viktigt än va...

Läs mer
Gray Williams
Feb 21, 2019L3073 Produkter Dam Lågskor Rieker 60 Nya Skor Beige Beiga 543AjLcRq
Läs mer
Bounce Dam Counterblast Hållbara Skor Produkter Adidas Ftwr White E9WDH2IY

De 8 värsta VPN-bedrägerierna du bör undvika år 2019

Håll utkik efter dessa VPN-bedrägerier när du försöker skydda din dator. VPN-tjänster har ökat i popularitet, mycket tack vare alla de funktioner de erb...

Läs mer
Thalia Oosthuizen
Feb 21, 2019
Läs mer
Stora Lackläder Storlekar 01 Skor Ballerina Rosa Anna 4R5c3LqSAj

Dela och stöd

Stöd WizCase: Hjälp oss att garantera ärliga och objektiva råd och dela vår hemsida för att stöda oss.

1.7K