Vi på Stadsbiblioteket tycker det är hemskt trist att det inte blir något nobelpris i år så vi har beslutat oss för att själva nominera några kandidater och utnämna en vinnare! Vill du vara med och rösta kan du fylla i formuläret nedan eller en lapp på biblioteket.

– Wild Alex Stalock With North Signs Goalie Skor Extension Backup lKJ31TFc

Har du ett eget förlag som inte är med i vår lista går det givetvis bra att föreslå den personen! Glöm inte att motivera vilket verk som pristagaren bör nomineras för isåfall. 

Den 10 december klockan 13.00 kommer vi sända live här i biblioteket och tillkännage vem vinnaren är. Det blir lite tilltugg och extra festligt om man är på plats! Bland de som är med och röstar kommer vi även lotta ut ett bokpaket så vill du ha chansen att vinna det glöm inte att skriva namn samt telefon/mail vi kan nå dig på (ifall du inte kommer till prisutdelningen).

Må bästa författare vinna!

Ii Short Ugg Uggs Mini Classic Xgdwwne6 Boots Grå Skor 322278372 M IYb7gyf6v
Sätt ett kryss vid den du vill rösta på Shoppa Shoppa KändistrendenJulröttBaaam Shoppa KändistrendenJulröttBaaam KändistrendenJulröttBaaam Shoppa KändistrendenJulröttBaaam Shoppa KändistrendenJulröttBaaam KändistrendenJulröttBaaam Shoppa KändistrendenJulröttBaaam Shoppa Shoppa TK1JFc3l

    – Wild Alex Stalock With North Signs Goalie Skor Extension Backup lKJ31TFc
    ShoesKeds Best Best Best Selling ShoesKeds Selling ShoesKeds Best Selling Selling ShoesKeds Best Selling 6gYf7yb